Hesabım
    Kaan Müjdeci İmzalı "Iguana Tokyo"ya Uluslararası Kadro!

    Kaan Müjdeci'nin yeni filmi "Iguana Tokyo"nun kadrosu göz kamaştırıyor.

    Kaan Müjdeci'nin Iguana Tokyo'suna yıldızlı kadro bulundu. İlk filmi “Sivas” ile birçok ulusal ve uluslararası ödül kazanan yönetmenin yeni filminde, “Persepolis”, “Ready To Wear”, “Les Bien-Aimés” gibi filmlerin yıldızı, İtalyan aktör Marcello Mastroianni ve Fransız yıldız Catherine Deneuve’ün kızı, ünlü oyuncu ve şarkıcı Chiara Mastroianni boy gösterecek.

    1974’ten bu yana bakanlığın UNIJAPAN kuruluşu tarafından sağlanan, Japonya’nın en önemli film destek fonu Bunka-cho film fonundan destek almaya hak kazanan "Iguana Tokyo" daha önce 10. Köprüde Buluşmalar - 34. İstanbul Film Festivali ve Cinelink 2015 21. Saraybosna Film Festivali’nde Ortak Yapım Platformları’na seçilmiş, 69. Cannes Film Festivali kapsamındaki Cannes Atölye - Cannes L’Atelier’e seçilen toplam 15 proje arasında yer almayı başarmıştı.

    Müjdeci’nin yazdığı ve yöneteceği filmin çekimleri Tokyo ve Berlin'de gerçekleştirilecek. Çekimlerinin

    2018’de tamamlanması planlanan filmin dili ise Japonca ve İngilizce olacak.  Almanya-Türkiye-Japonya ortak yapımı “Iguana Tokyo”nun henüz ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

    Başarılı yönetmen aynı zamanda, yeni filmini “Iguana Tokyo Prologue” adlı bir sanat eserine dönüştürdü. Filmin hissini, fizik kuralları aracılığıyla seyirciyle paylaşmasına olanak sağlayan “Iguana Tokyo Prologue” adlı eser, Tokyo Arts and Space Hongo’daki “Compiling Behaviors, Digesting Actions” başlıklı sergide sanatseverlerle buluşuyor. Goethe-Institut Japan tarafından sergiye davet edilen Kaan Müjdeci’nin eseri, 1 Temmuz’a dek görülebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top