Hesabım
    James Wan "Örümcek Korkusu"nu Yeniden Çekecek!

    Korku filmlerinin dahi çocuğu James Wan imzalı yeni bir "Örümcek Korkusu" filmi geliyor.

    James Wan bu kez eskileri elden geçiriyor ve Örümcek Korkusu'nun yeni beyaz perdeye uyarlaması için kesenin ağzını açıyor. Spin-off projelerin yanı sıra devam halkalarıyla da giderek genişleyen Korku Seansı ve geçtiğimiz yıl 8. devam halkasına ulaşan Testere serisinde imzası bulunan genç korku ustası, bu kez eski bir hikayenin yeni beyaz perde uyarlamasında yapımcılığı üstlenecek.

    Henüz 27 yaşındayken ilk Testere filmi ile adını duyurmayı başaran, Amerikan sinemasına yeni bir soluk getiren James Wan'ın şimdiye kadarki projelerinin kazandığı başarıya bakarsak, yeni filmi için heyecanlı olmamız da gayet anlaşılabilir bir durum... 1990 yapımı korku komedi filmi "Örümcek Korkusu", Frank Marshall'ın imzasını taşıyordu. Wan'ın yapımcısı olduğu yeni uyarlamada daha modern bir dokunuş bekleniyor.

    Orijinal yapım, Güney Amerika'nın tehlikeli bir örümcek türünün yanlışlıkla Amerika'ya gelmesini konu ediniyordu. Amerika'nın göbeğinde hızla üreyen örümcekler evrim geçiriyor ve insanların hayatını tehdit etmeye başlıyorlardı. Birkaç cesur kişi de örümceklerin kökünü kazımak için sürünün kraliçe örümceğinin peşine düşüyorlardı.

    Senarist ve yönetmen arayışı devam eden yeniden uyarlama "Arachnophobia"nın yapımını Wan'ın yapım şirketi Atomic Monster Productions ile birlikte Amblin Entertainment üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top