Hesabım
    "Korku Seansı" Evrenini Genişleten "The Nun"dan Yeni Görüntüler!

    "Korku Seansı" evreninin spin-off filmi "The Nun"dan yeni poster ve görsel geldi.

    Korku Seansı 2'nin korkutucu The Nun'ı kendi filmine kavuşuyor. "Korku Seansı" evreninin 2. devam halkasında karşımıza çıkan rahibe Valak'ın solo filminden yeni poster ve yeni görüntü geldi.

    "Korku Seansı" evreni hayranlarının favori şeytani yaratığı haline gelen Valak, serinin ilk filminde kısaca konu edilen şeytani bebek Annabelle gibi kendi filmine kavuşuyor. Spin-off filminin konusu da ürkütücü bir çizgide ilerliyor.

    Empire

    Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi sonucu, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin amacı olayı araştırmaktır. Ancak birlikte, manastırın korkunç sırrını keşfederler. Hayatlarının yanı sıra inançlarını ve ruhlarını da tehlikeye atan ikili, şeytani rahibe biçiminde boy gösteren kötü niyetli Valak ile karşı karşıya kalır. Manastır, yaşam ve lanet arasında korkunç bir savaş alanı haline gelecektir...

    Demian Bichir'ın rahip Burke, American Horror Story dizisi ile üne kavuşan ve "Korku Seansı" serisinin Lorraine Warren'ı Vera Farmiga'nın kız kardeşi olan Taissa Farmiga'nın rahibe Irene, Jonas Bloquet'in yerli halktan Frenchie, Charlotte Hope'un rahibe Victoria, Ingrid Bisu'nun rahibe Oana'yı canlandırdığı yapımda Bonnie Aarons da "Korku Seansı 2"de hayat verdiği ve serinin favori yaratıklarından birine dönüşen Valak karakterine geri dönecek.

    "The Nun"ın yönetmen koltuğuna yapım aşamasındaki yeni nesil The Crow ve The Hallow uzun metrajlı filmlerinin yanı sıra, "Butterfly" (2003) isimli kısa filmi ile tanınan korku filmi yönetmeni Corin Hardy otururken, senaryosunu da "Korku Seansı" serisinin başarılı yönetmeni James Wan ile Gary Dauberman üstleniyor. "The Nun" 21 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top