Hesabım
    Boyd Holbrook’lu “In the Shadow of the Moon”a Michael C. Hall Katıldı!

    Netflix yapımı filmin başrollerini Boyd Holbrook ve Michael C. Hall üstlenecek.

    Narcos” dizisinin yıldızı ve “Logan: Wolverine”in kötüsü Boyd Holbrook’un başrolünü üstlendiği Netflix yapımı gerilim filmi “In the Shadow of the Moon” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Yakın zamanda Netflix’in “Safe” dizisi ile karşımıza çıkan Michael C. Hall filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin konusu henüz tam olarak bilinmese de başrol Boyd Holbrook açıklaması olmayan bir dizi cinayeti takıntı haline getiren bir dedektifi oynayacak. Gelen bilgilere göre Michael C. Hall ise Holbrook’un kayınbiraderi olan başka bir dedektife hayat verecek.

    “In the Shadow of the Moon”un yönetmen koltuğunda 2014 yapımı “Temmuz Soğuğu” ve “Hap and Leonard” dizisi ile tanınan Jim Mickle oturuyor. Senaryosu Gregory Weidman ve Geoff Tock ikilisi tarafından yazılan filmin yapımcı kadrosunda Brian Kavanaugh-Jones, Rian Cahill, Ben PughLinda Moran ve yönetmen Jim Mickle bulunuyor.

    Dexter” ve “Six Feet Under” dizileri ile tanınan Michael C. Hall son zamanlarda Netflix’e göç etti. Başarılı oyuncu başrolünü üstlendiği “Safe” dizisine ek olarak “The Crown” dizisinin bir bölümünde de Başkan Kennedy’e hayat verdi. Oyuncunun yakın zamanda boy gösterdiği yapımlar arasında “Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” ve “Oyun Gecesi” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top