Hesabım
    Heather Graham ve Jodi Balfour “The Rest of Us” Kadrosunda!

    Sophie Nelisse ve Abigail Pniowsky de filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

    Bağımsız drama filmi “The Rest of Us” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Bu senenin başlarında “Half Magic” ile yönetmenliğin tadına bakan Heather Graham, “The Crown” dizisinin Jacqueline Kennedy’si Jodi Balfour, 2013 yapımı “Kitap Hırsızı / The Book Thief”in genç yıldızı Sophie Nelisse ve korku dizisi “Channel Zero”da boy gösteren Abigail Pniowsky filmin kadrosuna dahil oldu.

    “The Rest of Us” kendi doğruları, kusurları ve sırlarıyla cebelleşen dört kadına odaklanıyor. Heather Graham filmde eşinden boşanmış ve dikbaşlı kızıyla (Sophie Nelisse) birlikte yaşayan bir kadını oynayacak. Graham, eski kocasının ikinci eşini (Jodi Balfour) ve onun kızını (Abigail Pniowsky) adamın beklenmedik vefatının ardından evlerine taşınmaya davet edecek.

    Filmin yönetmenliğini bu filmle birlikte ilk defa yönetmen koltuğuna geçen Aisling Chin-Yee üstleniyor. Senaryosu Alanna Francis tarafından yazılan filmin yapımcı kadrosu Katie Nolan, Lindsay Tapscott, Emma Fleury ve William Woods’tan oluşuyor. Damon D’Oliveira ve Mark Gingras ikilisi ise projede yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. Filmin prodüksiyonu şu sıralarda Ontario, Kanada’da devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top