Hesabım
    Belçim Bilgin ve Ben Kingsley "Komplo"da Buluşuyor!

    Belçim Bilgin'i uluslararası arenaya taşıyan politik gerilim filmi "Komplo"dan poster yayınlandı.

    Belçim Bilgin'li politik gerilim Komplo'dan yeni poster yayınlandı. Gelen posterde ülkemizin güzel yıldızını, Oscar ödüllü usta oyuncu Ben Kingsley ve "Uyumsuz" serisi ile parlayan yıldızını yeni projelerle taçlandırarak Hollywood'un aranan yakışıklılarından birine dönüşen Theo James ile birlikte görüyoruz.

    Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendirmektir. Michael'ın yeni görevi ise Birleşmiş Milletler'in, Oil for Food (Yemek İçin Yağ) Programı'na bağış toplamaktır. Programın başındaki akıl hocası Pasha, programı yakından gözlemlemesi için Michael'ı Irak'a getirir. Ancak Michael görünüşte yardımsever görünen bu kampanyanın altında kimi yolsuzlukların yattığını fark eder. Irak'ın petrol rezervlerini içeren bu komploya nasıl yaklaşacağına karar vermek zorunda olan Michael, diplomasinin karanlık tarafını keşfetmek zorunda kalacaktır...

    Danimarkalı yönetmen Per Fly'ın yönetmen koltuğuyla birlikte senaryosunu üstlendiği politik gerilim filminin senaryosunda yönetmenle birlikte Daniel Pyne'ın da imzası var. Michael Soussan'ın gerçek hayat hikayesine dayanan filmin kadrosunda Jacqueline Bisset, Rossif Sutherland, Rachel Wilson ve Brian Markinson da yer alıyor.

    Politik gerilim filmi "Komplo" 31 Ağustos'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top