Hesabım
    Yeni Ninja Kaplumbağalar Filmi Geliyor

    Ninja Kaplumbağalar bir kez daha beyaz perdede boy gösteriyor.

    Ninja Kaplumbağalar'ın yeni uyarlaması için hazırlıklar başladı. Fenomen çizgi filmin 2014'te yeniden beyaz perdeye uyarlanmasıyla başlayan 2 filmlik seriden bağımsız olup olmayacağı bilinmeyen yapım, önceki iki filme göre yeni bir yaklaşımla beyaz perdeye uyarlanacak.

    The Hollywood Reporter'dan gelen habere göre, Ninja Kaplumbağalar'ın yeni beyaz perde uyarlaması için senarist de bulundu. İsimlerini Rönesans sanatçılarından alan sevimli kaplumbağalarımız Leonardo, Raphael, Donatello ve Michaelangelo'nun yeni beyaz perde macerası, "Bad Words"ün senaristi Andrew Dodge'un imzasını taşıyacak.

    Kabuklu kahramanlarımızın yeni macerası, 2014 ve 2016 yıllarında beyaz perdeye gelen önceki filmlerden farklı bir tona sahip olacak. Önceki filmlerin gişedeki ortalama başarısı ve eleştirmenlerden aldıkları düşük notlar, Paramount'u bir hayli hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak geçtiğimiz yıl Paramount'un başkanlığına yükselen Jim Gianapulos, yeni yapımlardansa film serilerine ağırlık verme kararı almıştı.

    Önceki Ninja Kaplumbağalar serisinin yapımcıları da yeni projede tam kadro yer alacak. Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller, Platinum Dunes yapım şirketleri aracılığıyla filmin yapımını üstlenecek. Serinin yeni filminde oyuncu değişikliği olup olmayacağı da belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top