Hesabım
    Çağan Irmak'tan Yeni Film Geliyor!

    Çağan Irmak yeni filmi ile geliyor..

    Çağan Irmak'ın yeni filmi için vizyon tarih belli oldu. Yerli sinemanın dramatik yönetmenlerinden Çağan Irmak, kendi hikayelerini yazıp çeken başarılı bir yönetmen. Filmografisinde Mustafa Hakkında HerşeyBabam ve Oğlum ve Issız Adam gibi filmleri barındıran Irmak'ın son filmi Çocuklar Sana Emanet'i geçtiğimiz aylarda beyaz perdede izlemiştik. 

    Yeni film haberi ile takipçilerini heyecanlandıran yönetmenin, adı kendisi tarafından "Bizi Hatırla" olarak duyurulan son filmi hakkında henüz paylaşılmış olan bir bilgi yok. Filmin kadrosunda kimlerin yer alacağı da basınla paylaşılmadı. Ancak filmin şu anki proje adından ve Irmak'ın daha önceki filmlerinden yola çıkarsak, bizleri yine ağlatacak bir hikaye geliyor gibi görünüyor. 

    Hem yerli sinemanın dokunaklı gişe sinemasına, hem de yeni denemelere imza atan yönetmen Çağan Irmak'ın kendi yazıp yönettiği yeni filmi Bizi Hatırla'nın açıklanan vizyon tarihi; 23 Kasım 2018. Yani henüz yıl bitmeden, 2. bir Çağan Irmak filmini beyaz perdede izleyeceğiz.

    Çağan Irmak geçtiğimiz günlerde yaşanan seçimlerin ardından Instagram hesabında bir paylaşımda bulunmuş ve yeni filminin müjdesini de orada vermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top