Hesabım
    "Sessiz Bir Yer"in Senaristlerinden "Boogeyman" Uyarlaması!

    Stephen King'in The Boogeyman korku hikayesi "Sessiz Bir Yer"in senaristlerine emanet...

    Stephen King'in sevilen korku hikayesi Boogeyman'in uyarlama projesi, Fox tarafından geliştirilme aşamasında bulunuyor. Başarılı korku filmi "Sessiz Bir Yer"in senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods, Boogeyman film projesinin yapımcıları olarak Fox ile anlaşma sağlamış durumda.

    Stephen King'in ilk kez 1973'te yayınlanan ve bir adamın, psikiyatristine üç çocuğunun nasıl öldürüldüğünü anlatmaya çalışması üzerine giden Boogeyman korku hikayesi, daha önce de birçok kez kısa film olarak uyarlanmış, ancak ilgi çekici bir projeye dönüştürülememişti.

    Beck ve Woods'un kalemi ile John Krasinski'nin kamerasından çıkan "Sessiz Bir Yer"in gişede izlenme rekorları kırmasının yanında film, son zamanların en iyi korku filmlerinden biri olarak görülmüştü. Bryan Woods'un sessiz gerilim "Sessiz Bir Yer" için "Amacımız, tıpkı Jaws'taki gibi seslerin bizzat filmin canavarı olmasını sağlamaktı." sözlerini sarf ettiği ve bu konuda da başarılı oldukları düşünülürse, Beck ve Woods'un yeniden bir korku filmi için bir araya gelmesi, beklentileri oldukça yükseltiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top