Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan'lı "Yangın Yeri"den Fragman!

    Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan'lı "Yangın Yeri"nden altyazılı fragman geldi.

    Yangın Yeri'nden Carey Mulligan ve Jake Gyllenhaal'lu fragman var. Richard Ford'un aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan ve bir ailenin hikayesini konu alan filmde evin annesini, Oscar adaylığının yanı sıra BAFTA ödülüne de sahip olan güzel oyuncu Mulligan, evin babasını ise BAFTA, Altın Küre ve Oscar adaylıkları bulunan yakışıklı oyuncu Jake Gyllenhaal canlandırıyor.

    Brinson ailesi Montana'nın küçük bir kasabasında yaşamakta olan sıradan bir ailedir. Evin annesi Jeanette, evin bütün düzenini kontrol etmekte ve ailenin temeli olmanın yükünü omuzlarında taşımaktadır. Evin babası Jerry ise profesyonel bir golfçüdür. Ancak Jerry ani bir şekilde işini kaybedince egosu zedelenir ve morali dibe vurur. Kendini arayış sürecine giren ve boşlukta sallanan Jerry yakınlarda çıkan dev bir orman yangınıyla mücadeleye yardım etmek için ailesini geride bırakır. Jeanette ve oğlu Joe'yu kendi başlarına bırakan Jerry'nin gidişi, Joe'nun duygusal dünyasını derinden etkileyecek ve zamanından hızlı büyümesini sağlayacaktır. Ancak bu her zaman iyi bir şey midir?...

    Sundance Film Festivali'nde gösterim yapan ve Cannes'da da kendine yer kazanan filmin yönetmen koltuğunda oyunculuk ve senaryo alanlarında kendini kanıtlamış olan Paul Dano oturuyor. Filmin senaryosunda yönetmenle birlikte oyuncu Zoe Kazan'ın imzası var.

    "Yangın Yeri" 19 Ekim'de Amerika'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top