Hesabım
    "Mara" Fragmanından Sonra Uykularınız Kaçacak!

    "Mara" filminden gelen fragman uykularınızı zehir edecek türden...

    Mara'dan gelen fragmanda doğaüstü bir varlığın saldırısı altındayız. Olga Kurylenko'nun başrolünü üstlendiği korku filmi, uykularımızda bizlere musallat olan yaratıkların aklımızda yer eden dehşetini yeniden beyaz perdeye döndürüyor.

    Kate Fuller işinde başarılı olan bir adli psikologtur. Elindeki yeni dava ise boğulmuş bir adamdır. Aile babası olan adam, uykusunda eşi tarafından boğularak öldürülmüştür ve cinayetin tek tanığı da çiftin 8 yaşlarındaki küçük kızları Sophie'dir. Eşini öldüren kadın ise bunu yapmadığını iddia etmektedir. Kate uykusunda insanları öldüren eski bir iblisin efsanesine dair bilgiler edindikçe, araştırmasını derinleştirmeye başlar. Ancak bu araştırma bir noktadan sonra Kate'in hayatını tehlikeye atmaya başlar. Daha önceki tüm kurbanlar ile aynı ürkütücü semptomları deneyimlemeye başlayan Kate, kendini yaratık tarafından işaretlenmiş ve avlanmaya hazır bir şekilde ürpertici bir kabusun ortasında bulur. Kate, kendini ve küçük Sophie'yi kurtarmak için uykuya direnerek bu doğaüstü varlığı alt etmek zorundadır...

    Eski Bond kızı Olga Kurylenko'nun başrolünü üstlendiği film, korku filmlerinin patlama yaşadığı dönemin yeni mahsüllerinden biri. OAyin ve Sessiz Bir Yer'in kazandığı gişe başarılarının ardından film stüdyolarının korku kategorisinde seri üretime geçtiği söylenebilir. Uyku felcinden paranormal bir yaratığa uzanan, araya bir miktar da paranoya ekleyen filmde Javier BotetMitch Eakins ve Lance E. Nichols da yer alıyor. "Mara"nın yönetmen koltuğunda ise Clive Tonge oturuyor.

    "Mara" 7 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top