Hesabım
    “The Sopranos” Filmi Yönetmenini Buldu!

    "The Many Saints of Newark" projesinin detayları belli olmaya başladı.

    HBO’nun efsanevi dizisi “The Sopranos”un öncesini anlatacak “The Many Saints of Newark” filmi yönetmenini buldu. Dizinin dokuz bölümünde imzası bulunan Emmy ödüllü Alan Taylor filmin yönetmenliğini üstlenecek.

    New Jersey'li bir mafya babasının hikayesini anlatan dizinin beyaz perde macerası bu kez Tony Soprano'nun döneminden öncesine gidecek. 1960'lardaki Newark ayaklanması zamanında geçecek olan filmde dizinin kimi karakterlerinin genç hallerinin de boy göstermesi bekleniyor. Ancak hangilerinin filmde yer alacağı şimdilik belli değil. Filmin senaryosu dizinin yaratıcısı David Chase ve Lawrence Konner tarafından yazılıyor.

    Oyuncu kadrosunda James Gandolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco, Steven Van Zandt, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steve SchirripaVincent Pastore ve Jamie-Lynn Sigler gibi isimlere yer veren “The Sopranos” 1999-2007 yılları arasında yayınlandı. Altı sezonuna 86 bölüm sığdıran ikonik dizi 21 Emmy Ödülü’ne layık görüldü.

    Dizinin 86 bölümünden 9’unun yönetmenliğini üstlenen Alan Taylor’ın yönetmenlik yaptığı diziler arasında “Game of Thrones”, “Mad Men”, “Boardwalk Empire” ve “Electric Dreams” bulunuyor. Amerikalı yönetmenin filmografisinde “Thor: Karanlık Dünya” ve “Terminatör: Genisys” gibi filmler de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top