Hesabım
    Luke Evans ve Woody Harrelson “Midway”de Buluşuyor!

    Roland Emmerich imzalı aksiyon filmi “Midway”de kadro genişliyor.

    2. Dünya Savaşı filmi “Midway” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Büyük bütçeli aksiyon filminin kadrosuna Luke Evans dahil oldu.

    Filmin şimdiye kadar belli olan oyuncu kadrosunda 3 Oscar adayı deneyimli aktör Woody Harrelson ve “This Is Us” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Mandy Moore yer alıyor. Yönetmen koltuğu ise büyük bütçeli aksiyon filmlerinin deneyimli yönetmeni Roland Emmerich’e emanet. “Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012” ve “Beyaz Saray Düştü” gibi filmlerle tanınan yönetmen, Oscar adayı Mark Gordon ile birlikte filmin yapımcılığına da üstleniyor.

    “Midway”, ABD’nin 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya ile olan savaşında bir dönüm noktası olan Midway Muharebesi’nin gerçek hikayesini anlatıyor. Woody Harrelson filmde Amerikan donanmasını zafere götüren baskına liderlik eden komutanlardan biri olan Amiral Chester Nimitz karakterine hayat verirken, Luke Evans muharebede oynadığı rol sebebiyle Donanma Madalyası’na layık görülen Yarbay Wade McClusky karakterini oynuyor.

    Kadroya yeni dahil olan Luke Evans, şu sıralarda Adam Sandler ve Jennifer Aniston’lı Netflix filmi “Murder Mystery”nin çekimleriyle meşgul. Aktörün önümüzdeki sene boy göstereceği filmler arasında Luc Besson imzalı “Anna”, korku ve gerilim filmi “Ma” ve Yvonne Strahovski’li “Angel of Mine” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top