Hesabım
    Bağımsız Komedi Filmi “The Opening Act”e “Silicon Valley” Desteği!

    “Silicon Valley” ile tanınan Jimmy O. Yang filmin kadrosuna katıldı.

    Bağımsız komedi filmi “The Opening Act” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor. HBO yapımı komedi dizisi “Silicon Valley” dizisinde canlandırdığı Jian Yang karakteri ile tanınan stand-up komedyeni ve aktör Jimmy O. Yang filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Sullivan & Son” dizisi ile tanınan oyuncu Steve Byrne oturuyor. Bu filmle birlikte ilk defa kamera arkasına geçen oyuncu aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atıyor. Oyuncu kadrosunda “Community” dizisi ve “Felekten Bir Gece” üçlemesi ile tanınan Ken Jeong, komedyen Bill Burr, “Chappelle's Show” ile 3 kez Emmy’e aday gösterilen Neal Brennan, Roy Wood Jr., Russell Peters, G. Maximilian Zarou ve Tom Segura yer alıyor. Yapımcı kadrosu Vince VaughnSefton Fincham ve Peter Billingsley’den oluşan filmde, Shafin Diamond ve Michael Shader ikilisi yürütücü yapımcı olarak görev alıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “The Opening Act”, stand-up komedyeni olarak büyük bir çıkış gerçekleştiren genç bir adama odaklanıyor. Çekimleri şu sıralarda devam eden filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top