Hesabım
    Josh Brolin'li “Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası”ndan Yeni Poster!

    Netflix yapımı komedi filmi 6 Temmuz’da yayınlanacak.

    Oscar adayı başarılı oyuncu Josh Brolin'in başrolünü üstlendiği komedi filmi “Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası”nın yeni posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda komedi filmlerinin aranan yüzlerinden Danny McBride, “Fargo”nun Emmy adayı yıldızı Carrie Coon, yakın zamanda “Godless” dizisinde izlediğimiz Scoot McNairy ve “Young Sheldon”ın Georgie’si Montana Jordan yer alıyor. Yönetmenliği 2009 yapımı “Gözüm Üstünde” filmi ile tanınan Jody Hill üstlenirken, senaryo yönetmen Hill, kadrodan McBride ve John Carcieri tarafından yazılıyor.

    Buck Ferguson çok ünlü bir avcıdır. Kuzey Amerika'da sıkça rastlanan ak kuyruklu geyik avlamaktan daha çok sevdiği hiçbir şey yoktur. Ancak Buck'ın özel hayatı, avcılıkta kazandığı başarının tam tersini yansıtmaktadır. Avlarını elde etmedeki başarısını özel hayatına yansıtamayan Buck'ın eski eşi artık yeni bir adamla yaşamaktadır. Üstüne üstlük genç oğlu Jaden ile de aralarında bir kopukluk vardır. Oğluyla yeniden bağ kurmak isteyen Buck, genç oğlunu alıp ava götürür. Ancak bu yolculukta, Jaden'ın doğa ve geyiklerden çok internet ve sosyal medya ile ilgilendiğini görür. Oğluyla yeniden bağ kurmaya kararlı olan avcı Buck, sadık kameramanı Don'un eşliğinde macera dolu bir hafta sonu yaşayacaktır...

    “Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası” 6 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top