Hesabım
    Winnie The Pooh Uyarlaması “Christopher Robin” ile Macera Başlıyor!

    Ewan McGregor'lu "Christopher Robin"den yeni fragman geldi.

    Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Ewan McGregor'un başrolünü üstlendiği Winnie the Pooh uyarlaması “Christopher Robin”den yeni bir fragman yayınlandı.

    Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

    Yıldız oyuncuya filmde Pooh ve Tigger olarak Jim Cummings, Eeyore olarak Brad Garrett, Piglet olarak Nick Mohammed, Tavşan olarak Peter Capaldi ve Baykuş olarak Toby Jones eşlik ediyor. Filmin animasyon harici oyuncuları ise Hayley Atwell, Mark Gatiss, Adrian ScarboroughRoger Ashton-Griffiths ve Paul Chahidi. “Düşler Ülkesi”, “Lütfen Beni Öldürme”, “Quantum of Solace” ve “Dünya Savaşı Z” gibi filmlerle tanınan Marc Forster ise yönetmen koltuğuna geçiyor.

    “Christopher Robin” ülkemizde 3 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top