Hesabım
    Scarlett Johansson'lı "Black Widow" Filmi Yönetmenini Buldu!

    Scarlett Johansson'lı "Black Widow" filmini Cate Shortland yönetecek.

    Scarlett Johansson'lı solo Black Widow filmi yönetmenini buldu. Marvel sinematik evreninde, güzel yıldız Scarlett Johansson ile hayat bulan başarılı casus Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow'u temel alan solo film 2004 yapımı romantik film Somersault, 2012 yapımı tarihi dram filmi Lore ve geçtiğimiz yılın filmi, Teresa Palmer başrollü psikolojik gerilim Berlin Syndrome'u filmografisinde bulunduran Cate Shortland'ın imzasını taşıyacak.

    Marvel'ın 70'ten fazla yönetmenle görüştüğü solo filmin kamera arkası için son elemeye kalan adaylar Amma Asante (Belle), Maggie Betts (Novitiate) ve Melanie Laurent ("Galveston") olmuştu. Ancak kazanan Avustralyalı yönetmen Shortland oldu. 

    Marvel serisinin hayranları uzun zamandır solo Karadul filmi için beklentilerini dile getiriyor ve stüdyodan talepte bulunuyorlardı. Solo film, şu sıralar Marvel spin-off projeleri arasında en çok beklenenlerden biri konumunda... Projenin senaryosu ise Jac Schaeffer'ın imzasını taşıyacak. 

    Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez 2010 yılında vizyona giren Iron Man 2 ile görünen Black Widow, Yenilmezler ekibinin süper güçleri olmayan az sayıdaki üyesinden biri olsa da, ekibin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkıyordu. Geçmişinde yaşadığı travmalara dair çok az veriye sahip olduğumuz Black Widow'un solo filminde karakterin, çok gizli Sovyet beyin yıkama ve eğitim programı Red Room'da geçen travmatik geçmişinin masaya yatırılacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top