Hesabım
    Korku Filmi “Unfriended: Dark Web”ten Yeni Fragman Var!

    Dört sene sonra gelen devam halkası "Unfriended: Dark Web"in yeni fragmanı karşınızda.

    Bir milyon dolarlık bütçesine karşılık 64 milyon dolar gişe hasılatı elde eden 2014 yapımı korku filmi “Unfriended”ın merakla beklenen devam halkası “Unfriended: Dark Web”ten yeni bir fragman yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Betty Gabriel, Andrew Lees, Colin Woodell, Rebecca Rittenhouse, Connor Del Rio, Chelsea AldenSavira Windyani ve Stephanie Nogueras yer alıyor. Başarılı korku filmlerinde senaristlik deneyimi bulunan Stephen Susco ise bu filmle birlikte ilk defa kamera arkasına geçiyor. Prömiyerini South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren “Unfriended: Dark Web” Amerika’da 20 Temmuz’da vizyona girecek.

    20'li yaşlarındaki Matias, günün birinde bir internet kafede sahipsiz bir laptop bulur. Kayıp eşya kutusunda bekleyen laptop 3-4 haftadır oradadır. Sahibinin artık bilgisayarı istemediğine karar veren Matias bilgisayarı alıp evine götürür. Bilgisayarı açıp incelediğinde ise gizli dosyalara rastlar. Bu dosyalar bir bilgisayar oyunu programıyla gizlenmiş olan deep web içerikleridir. Uyuşturucu, cinsel içerik ve hatta kiralık katilliğin bile ayarlanabildiği, izi sürülemez bir alan olan deep web kullanıcıları, kurbanlarına yaptıkları işkenceleri, işledikleri cinayetleri ve tacizleri deep web üzerinden birbirleriyle paylaşmaktadırlar. Matias'ın aldığı bilgisayar da bu ağın içindeki birine aittir. Görüntülü konuşma yapan Matias ve arkadaşlarının görüntülere tanık olmalarıyla birlikte, anonim bir ekibin kendilerini çektiği kedi-fare oyununun ortasında kalırlar. Kimliği belirsiz saldırganlar, arkadaş grubunun üyelerini ve onların sevdiklerini bir bir avlarken, siber aleme hapsolan kurbanlar, hayatta kalmak için mücadele vermek zorundadır…

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top