Hesabım
    Harley Quinn'li "Birds of Prey"de Kimler Var?

    Margot Robbie'nin Harley Quinn'i ile DC Comics kadın karakterlerini bir araya toplayacak "Birds of Prey"in karakterleri basına sızdı.

    Margot Robbie'nin Harley Quinn'li Birds of Prey'inde kimler olacak? Gelen son iddialara göre, filmde boy gösterecek olan DC Comics kahramanları basına sızdı. The Wrap'ta yer alan habere göre, fenomen hale gelen Harley Quinn'e filmde 3 DC Comics karakteri eşlik edecek.

    Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandıracağı filmde Joker'in çılgın sevgilisi Quinn'e Black Canary, The Huntress, Cassandra Cain (Batgirl/Orphan) eşlik edecek. Bu gelen bilgiler doğruysa, filmde Komiser Gordon'ın kızı Barbara Gordon’ın Batgirl karakterini göremeyeceğimiz onaylanmış oluyor.

    Black Canary karakteri; suçla savaşan bir aileden gelen Dinah Laurel, yakın dövüşte usta bir kadın. Babası Larry Lance bir polis memuru iken, annesi de orijinal Black Canary idi. Helena Bertinelli, yani Huntress ise, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı. Dünyanın en büyük dövüş sanatçılarından biri olan Cassandra Cain de aynı şekilde şehrin kanun sağlayıcılarından biri. Gotham Şehri Polis Departmanı için çalışan lezbiyen dedektif Renee Montoya ise, "The New 52" çizgi roman serisinde Question karakterine dönüşüyor.

    The Wrap'tan gelen bir diğer bilgi ise; filmin kötü karakterinin daha önce hiç beyaz perdede boy göstermemiş olan bir Batman çizgi roman kötü adamı olacağı idi. Bu da Batman'in ikonik düşmanlarından Penguin'in filmin kötü adamı olacağı iddialarını geçersiz kılıyor. Kimi iddialara göre filmin kötü adamı suikastçı David Cain olabilir. Bu karakter aynı zamanda Cassandra Cain'in de babası.

    Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey"in senaryosunu Christina Hodson yazacak. "Birds of Prey"in çekimleri önümüzdeki Ocak ayında başlıyor. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top