Hesabım
    Riz Ahmed ve Olivia Cooke “The Sound of Metal”da Buluşuyor!

    “The Sound of Metal” filminde başroller belli oldu.

    Müzik temalı drama filmi “The Sound of Metal” başrollerini buldu. “The Night Of” dizisinin Emmy ödüllü yıldızı Riz Ahmed ve “Thoroughbreds” ve “Başlat Ready Player One” filmlerinden tanıdığımız Olivia Cooke filmin başrollerini üstlenecek.

    Hikaye ve karakter detayları henüz bilinmeyen filmin yönetmen koltuğunda Darius Marder oturuyor. 2012 yapımı “Babadan Oğula / The Place Beyond the Pines” filminin senaristliğini üstlenen Marder bu filmle birlikte ilk defa kamera arkasına geçiyor. Michael Costigan ve Ben LeClair ikilisinin yapımcılığını üstlendiği projenin senaryosuna ise yönetmen Darius Marder ve kardeşi Abraham Marder imza atıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin prodüksiyonunun önümüzdeki günlerde Boston’da başlaması bekleniyor.

    Altın Küre adayı aktör Riz Ahmed’i bu sene Jacques Audiard imzalı “The Sisters Brothers” ve çizgi roman uyarlaması “Venom: Zehirli Öfke” filmlerinde izleyeceğiz. 24 yaşındaki genç aktris Olivia Cooke’un gelecek projeleri arasında ise ITV ve Amazon ortak yapımı “Vanity Fair” mini dizisi ve Oscar Isaac ve Olivia Wilde’lı drama “Life Itself” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top