Hesabım
    "Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili" Box Office Zirvesini Bırakmadı!

    "Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili" bu hafta da box office listesinin galibi oldu.

    Türkiye gişe verilerine göre 20-22 Temmuz hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği var. Zirvenin bu haftaki sahibi de "Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili" olurken, geçtiğimiz hafta sonunda listenin yarısı yeni filmlerden oluştu.

    Listenin bu haftaki galibi de animasyon devam halkası Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili oldu. Drak ve sevimli canavar tayfasını tam kadro geri getiren animasyon macera 2. hafta sonu kapanışını 64.143 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasını listenin aksiyon filmlerinden biri kaptı. Hollywood'un son dönem gözdelerinden Dwayne Johnson başrollü aksiyon filmi Gökdelen 2. hafta sonu kapanışını 56.734 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 3. filmi ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Distopik bir Amerikan geleneğinin köklerine inen İlk Arınma Gecesi açılışını 50.357 seyirci ile yaptı.

    Listede ilk 3 geride kalırken, yerli yapımlar da listeye dahil olmaya başladı. Yerli komedi filmi Eski Köye Yeni Adet açılışını 43.659 seyirci ile yaptı. Listeyi yarılayan film Marvel'ın yeni alametifarikası Ant-Man ve Wasp oldu. Cep boy süper kahramanlarımızı bir kez daha beyaz perdeye taşıyan devam halkası 3. hafta sonu kapanışını 40.836 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 6. sırasında ise yerli bir korku filmi yer buldu. Hayalet avcılığı ile dehşeti buluşturan yerli korku Kapalak Kızı 17.314 seyirci ile 2. haftasını geride bıraktı. Listenin 7. sırasından itibaren bir kez daha vizyonun taze filmleri ağırlık kazanıyor. Penelope Cruz ve Javier Bardem başrollü Pablo Escobar'ı Sevmek listenin 7. sırasını aldı. Biyografik dram filmi açılışını 16.412 seyirci ile yaptı.

    Listenin 8. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer buldu. ABBA şarkılarından ilham alan devam halkası Mamma Mia: Yeniden Başlıyoruz dev kadrosuyla açılışını 12.728 seyirci ile yaptı. Listenin 9. filmi aksiyonların arasından geldi. Keanu Reeves başrollü Sibirya, ilk haftasında 9.342 seyirciye ulaştı. Listenin son sırasında ise vizyondaki 8. haftasını kutlayan Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya yer buldu. Animasyon yapım geçtiğimiz hafta sonunda 5.217 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top