Hesabım
    Sundance Yıldızı “Summer of ‘84”dan Yeni Poster Geldi!

    “Summer of ‘84” filminde gerilim dolu dakikalar bizleri bekliyor.

    Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “Summer of ‘84” filminden yeni bir poster yayınlandı. Korku-gerilim türündeki yapım, komşularının katil olduğundan şüphelenen bir grup gencin gerçekleri ortaya çıkarmak için verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

    Graham VerchereJudah LewisCory Gruter-AndrewCaleb Emery ve Rich Sommer’ın başrollerini üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda, “RKSS” olarak da bilinen ve Netflix hiti “Turbo Kid”e imza atmış olan Anouk WhissellFrancois Simard ve Yoann-Karl Whissel üçlüsü yer alıyor. Filmin senaryosu ise Matt Leslie ve Stephen J. Smith ikilisi tarafından yazılıyor.

    Yaşamış her seri katil zamanında birilerinin komşusudur. 15 yaşındaki Davey için, banliyö kasabasında bir seri katilin olduğu düşüncesi, ağır geçen bir yazın başında korkunç ama heyecan verici bir şeydir. Davey ve arkadaşları, ergenlikle beraber gelen hormon patlamalarıyla boğuşurken, Cape May katilinin haberleri gelmeye başlar. Heyecanlanan ve adrenalin yoğunluğuna müsait genç Davey, arkadaşlarını, katil hakkında soruşturmaları gerektiği konusunda ikna eder. Soruşturmalarına başlayan ekibe göre baş şüpheli, Davey'nin kapı komşusu olan bekar ve mütevazı bir polis memurudur. Davey gerçekten haklı mıdır yoksa bu korkunç ihtimal yalnızca aşırı bir hayal gücünün ürünü müdür?

    “Summer of ‘84” Amerika’da 10 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top