Hesabım
    Canavar Gibi için Geri Sayım Başladı

    Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn 3 Ağustos'ta Sinemalarda!

    Beyaz perde tarihinin gördüğü en kült canavarlardan biri olan Frankenstein'ı yerli bir komedi filmine taşıyan Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn 3 Ağustos'ta sinemalarda.

    Oyuncu kadrosunda; Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Nazlı Tosunoğlu, Sinan Bengier, Haldun Boysan, Tolga Yüce gibi isimlerin bulunduğu filmin yönetmenliğini ve ortak senaristliğini Deccal, Alem-i Cin, Helak: Kayıp Köy gibi yerli korkulara imza atan Özgür Bakar üstleniyor.

    İstanbul Balat'ta cep telefonu satışı yapan Gürbüz'ün (Şevket Çoruh), çok da sağlam ayakkabı bir adam olarak tanınmamaktadır. Dolandırıcılıkları tüm çevresi tarafından bilinen Gürbüz, bir gün sert kayaya denk gelip, bir mafya babasıyla ters düşer ve kendini tahtalıköyde bulur. Gürbüz çatlak iki arkadaşı, onu hayata döndürmek için kolları sıvar ve şans bu ya Gürbüz hayata döner, macera da tam burada başlar.

    Korku komediyi daha önce Bana Normal Aktiviteler ile de deneyen Özgür Bakar'a senaryo koltuğunda  Suat Özkan ve Alper Kıvılcım da eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top