Hesabım
    Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"ine Cem Davran da Katıldı!

    Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"inin kadrosu genişliyor.

    Cem Yılmaz'ın yeni film serisi Karakomik Filmler'in kadrosu genişliyor. Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz'ın gişede yüz güldüren Arif v 216'dan sonraki yeni projesi "Karakomik Filmler"in kadrosuna emektar oyuncu Cem Davran da katıldı. Davran ünlü Kahpe Bizans filmi ve Ruhsar dizisi ile seyircilerin gönlünü kazanmış, son olarak 7Yüz'ün "Büyük Günahlar" bölümünde cesur bir rolle karşımıza çıkmıştı. Davran'ın rolü henüz açıklanmadı.

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlenmekle birlikte başrolünde de yer alacağı seri 2 filmden oluşacak. Toplamda birbirinden bağımsız dört hikayenin yer alacağı filmler 60 dakika civarında olacaklar. İki film birbirinden ayrı hikayeleri anlatacak. Karakomik Filmler için izleyicinin beklentisi Her şey Çok Güzel Olacak ve Hokkabaz'ın devam filmleri niteliğinde kısa filmler olması, ancak Cem Yılmaz cephesinden henüz başka bir açıklama yok.

    Ünlü komedyen Yılmaz'ın pek çok projede birlikte çalıştığı Ozan GüvenÖzkan Uğur ve Zafer Algöz, yeni projesinde de ünlü komedyeni yalnız bırakmıyor. Filmde Cem Davran da kadrodaki ünlü isimlere eşlik ediyor.

    "Karakomik Filmler 1" ve "Karakomik Filmler 2" olarak vizyona girecek filmlerin ilki 18 Ocak 2019'da, ikincisi ise 15 Mart'ta izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top