Hesabım
    "Ayin"in Yönetmeninden Yeni Korku Filmi: "Midsommer"

    "Ayin"in yönetmeni Ari Aster imzalı yeni korku filmi "Midsommer"e dair bildiğimiz her şey burada...

    Ayin'in yönetmeni Ari Aster yeni filmi "Midsommer" ile geri dönüyor! Sundance ve South by Southwest film festivallerinde boy gösteren ve eleştirmenler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan "Ayin", ailemizden aldığımız korkunç miraslar çerçevesinde anaerkil bir cehennem yaratıyordu. Yönetmenin 2. uzun metraj filmi olacak olan "Midsommer", "Ayin"den bile daha ürkütücü olacak gibi görünüyor.

    Bağımsız filmlerin yapım şirketi A24 yapımında hayata geçirilecek olan yeni korku filmi "Midsommer", Kill List tarzı bir yapım olacak. Sakin bir başlangıç yapan film, kısa sürede korku türüne geçiş yaparak seyircilerine sıkışıp kalmışlık hissini sunacak. Aster'in yeni filmi, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan kültünün avı haline gelene kadar geçirdikleri bir yolculuk filmi olarak tanımlanıyor.

    Filmin başrollerinde Lady Macbeth ile yıldızı parlayan Florence Pugh, Detroit'in yıldızları Jack Reynor ve Will Poulter'a ek olarak William Jackson Harper yer alıyor. Aster filmi, "Korku filmi haline gelen karanlık bir ayrılık filmi" olarak tanımlıyor.

    "Ayin" dünya çapındaki gişelerde 79 milyon dolar kazanmış ve yılın en iyi korku filmlerinden biri olarak değerlendirilmişti. Bakalım yönetmenin 2. uzun metraj filmi "Midsommer" da aynı başarıyı yakalayabilecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top