Hesabım
    "Puppet Master: The Littlest Reich"dan 80'ler Korkularına Göz Kırpan Fragman!

    Nostaljik korku filmlerinin esintilerini taşıyan "Puppet Master: The Littlest Reich"dan fragman geldi.

    Puppet Master: The Littlest Reich'ın fragmanı yayınlandı. Her biri kendine özgü ve tehlikeli bir cihazla donatılmış bir grup antropomorfik kuklalara odaklanan Amerikan korku filmi serisi Puppet Master'ın uzun bir aradan sonra gelen devam halkası 80'li yılların korku filmlerinin havasını seyircilerle buluşturuyor.

    Her biri kendine özgü ve tehlikeli bir cihazla donatılmış bir grup antropomorfik kuklalara odaklanan erinin hayranlarının gönlünü kazanan tüm o mizahi eğilimlerle dolu yaratıcı kukla katilleri bünyesinde bulundururken, Toulon’un arka planını genişletiyor ve daha zengin diyaloglar, karakterler ve anlatılar sunuyor.

    Filmin konusu; Yakın zamanda boşanan Edgar, dağılan hayatını yeniden düzeme sokmak için çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Yıllar sonra onlarca anısının olduğu eve gelen Edgar,ölen kardeşinin odasında korkunç görünümlü kuklayı bulur. Kuklayı Toulon Cinayetleri'nin 30. Yıl kutlamalarında düzenlenen müzayedede satmayı planlayan Edgar, Ashley ve Markowitz ile birlikte yola koyulur. Düzenlenen toplantı sırasında garip bir güç kuklaları canlandırınca, tarih kadar eski bir kötülüğün başlattığı katliam ortamı mahşer alanına dönüştürür. 

    Filmin yönetmen koltuğunda Sonny Laguna otururken, filmde Thomas Lennon, Jenny PellicerUdo Kier, Nelson Franklin, Charlyne YiMichael Pare ve Barbara Crampton boy gösteriyor. Film bu yıl FrightFest'te de seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top