Hesabım
    "Terminator 6"nın Kadınlarına İlk Bakış!

    "Terminator 6"nın kadınlarını toplayan bir kare yayınlandı.

    Terminator 6'nın sert kadınları gelen karede toplandı. Gelen karede serinin ikonik sert kadını Sarah Connor'ı bir kez daha canlandıran Linda Hamilton'a "Blade Runner 2049" ile yıldızı parlayan ve filmde Grace karakterini canlandıracak Mackenzie Davis ve genellikle dizilerden tanıdığımız ve Dani Ramos'a hayat verecek olan Natalia Reyes eşlik ediyor. Kadınları toplayan görsel filmin yapım şirketi Paramount Pictures'ın sosyal medya hesabından yayınlandı.

    2016 yılının hit mutant filmi Deadpool'a imza atmış olan Tim Miller'ın yönetmen koltuğunu üstleneceği yeni devam halkası, serinin 2. halkası Terminator 2: Judgment Day'in devamı niteliğinde çekilecek ve serinin diğer halkasındaki gidişatı yok sayacak. Böylece Terminator 3: Rise of the MachinesTerminator: Salvation, ve gişede umduğunu bulmayan son film Terminator Genisys'te yaşananların önemi kalmamış oluyor. Serinin rolüyle bütünleşen oyuncusu Arnold Schwarzenegger ise ikonik Terminator rolüne geri dönüyor.

    Filmin konusu şu an için belirsizliğini koruyor.

    Agents of SHIELD ile ünlenen Gabriel Luna yeni Terminator olarak karşımıza çıkarken, film, yeni bir üçlemenin ilk halkası olarak düşünülüyor. Orijinal filmin yapımcısı usta yönetmen James Cameron da filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu serilerinden biri olarak görülen “Terminator”ün yeni devam halkası 22 Kasım 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top