Hesabım
    "I Think We're Alone Now"dan İlk Poster Geldi!

    Peter Dinklage ve Elle Fanning'li "I Think We’re Alone Now"dan poster yayınlandı.

    Bilim kurgu filmi I Think We're Alone Now'dan ilk poster geldi. Gelen posterin mesajı ise; "En sonunda kaos size ulaşacak." Altın Küre ödüllü Game of Thrones yıldızı Peter Dinklage ve jenerasyonunun en yetenekli oyuncularından biri olarak görülen güzel yıldız Elle Fanning'i başrollerine yerleştiren film, Handmaid's Tale ile Emmy ödülü kazanan yönetmen Reed Morano'nun yönetmenliğinde hayata geçirildi.

    Bilim kurgu ve dramı harmanlayan film, dünyayı sessizliğe boğan bir kıyamet günü ile yalnız bir insan iç dünyasındaki bastırılmış çığlığı iç içe geçiriyor.Del oldum olası yalnızlığı seven ve keşişvari bir hayat süren bir adam olmuştur. Ancak kıyamet koptuğunda, Del artık yalnızca kalabalıkların ortasındaki yalnız adam değildir. Artık dünyada onun dışında yaşayan kimse kalmamıştır. 16 kişilik kasabasında bir anda tek başına kalan Del için bu kıyamet aslında bir nimettir. Durumundan memnun olan adamın huzurlu hali, kıyametten kurtulan ikinci bir kişinin ortaya çıkışı ile bozulur. Genç bir kadın olan Grace de tıpkı Del gibi kıyamette hayatta kalmıştır. Hiçliğin içinde Del'i bulan Grace onunla kalma niyetindedir. Tanımadığı bu kadının yalnızlığını bozmasını bir kabus gibi gören Del, bu yeni yoldaşlık tehdidi karşısında ne yapacaktır?...

    Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren ve Jüri Özel Ödülü ile dönen filmin kadrosunda Cannes'dan En İyi Kadın Oyuncu ödüllü Charlotte Gainsbourg ve Oscar adayı oyuncu Paul Giamatti de yer alıyor. Film 21 Eylül 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top