Hesabım
    "Predator" Posterinde Av Teknikleri Evrim Geçirdi!

    "Predator" filminden termal bakışlı bir poster geldi.

    Predator'dan gelen posterde termal gözlüklerinizi takma vakti geldi. Bilim kurgu türünün sevilen serilerinden Predator serisinin 4. devam halkasında av teknikleri artık hiç olmadığı kadar tehlikeli ve sinsice! 

    Predator, tehdit altında olan insan ırkını, ölümcül Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini anlatıyor. Küçük bir çocuğunun yaptığı yanlışlık, evrenin en ölümcül avcıları olan Predator ırkının gezegene geri dönmesine neden olur. Onlar artık hiç olmadığı kadar güçlü, zeki ve ölümcüldür. Irk kendilerini diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri ile oldukça geliştirmiştir. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. İnsan ırkının sona ermesini ise sadece eski askerler ve hoşnutsuz bir fen öğretmeninden oluşan uyumsuz bir ekip engelleyebilir...

    Merakla beklenen "Predator"ın yönetmen koltuğunda The Nice GuysKiss Kiss Bang Bang ve Iron Man 3 filmleri ile tanınan Shane Black yer alıyor. Filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Fred Dekker imzası var. Filmin kadrosu da bir hayli geniş! Yapımda Boyd HolbrookOlivia MunnTrevante RhodesKeegan-Michael KeyThomas JaneJacob TremblayYvonne StrahovskiAlfie AllenSterling K. Brown ve Edward James Olmos da boy gösterecek.

    "Predator" 14 Eylül 2018'de sinemalarda yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top