Hesabım
    "Mission: Impossible - Yansımalar" Yerli Gişenin Lideri!

    "Mission: Impossible - Yansımalar" bu hafta da box office listesinin galibi oldu.

    Türkiye gişe verilerine göre 3-5 Ağustos hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Zirvenin geçen haftaki sahibi "Mission: Impossible - Yansımalar" yerini korurken, geçtiğimiz hafta sonunda listede 4 yeni film yer buldu.

    Bu haftanın gişe lideri de aksiyon devam halkası Mission: Impossible - Yansımalar oldu. Hollywood'un aslarından Tom Cruise'u bir kez daha ikonik ajan Ethan Hunt rolüne döndüren devam halkası 2. hafta sonu kapanışını 80.697 seyirci ile gerçekleştirdi. Serinin klasikleşen karakterleri ile yeni yüzlerini harmanlayan devam filmi 2 haftada toplam 5.239.476 TL kazanmış oldu. Listenin 2. sıradaki filmi ise vizyonun tazeleri arasından geldi. Yeni nesile geliştirilmiş bir Açlık Oyunları konsepti sunan gençlik bilim kurgu filmi Karanlık Zihinler açılışını 38.072 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında da vizyonun taze filmlerinden biri yer buldu. Renkli animasyon türü macera Genç Titanlar Filmi ilk haftasında 33.289 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. sırasını listenin aksiyon filmlerinden biri kaptı. Sevilen fantastik animasyon serisinin yeni devam halkası Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili 4. sırada yer aldı. Drak ve sevimli canavar tayfasını tam kadro geri getiren animasyon macera 4. hafta sonu kapanışını 30.462 seyirci ile yaptı. Listenin 5. filmi ise vizyonun gerilimleri arasından çıktı. Distopik bir Amerikan geleneğinin köklerine inen İlk Arınma Gecesi 3. hafta sonunda 22.001 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin ikinci yarısını açan film ise 80'li yılların aksiyon filmlerinin rüzgarını taşıyor. Hollywood'un son dönem gözdelerinden Dwayne Johnson başrollü aksiyon filmi Gökdelen 4. hafta sonunda 19.984 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında ise listenin ilk yerli yapımına ulaşıyoruz. Listenin tek yerli korku filmi Kabir Azabı 2. hafta sonu kapanışını 19.024 seyirci ile yaptı.

    Listenin son 3'ünü açan yapım da vizyonun tazelerinden biri oldu. Şevket Çoruh başrollü Canavar Gibi filmi, Türk işi bir Frankenstein hikayesi ile 18.810 seyirciye ulaştı. Film, yerli komedi filmleri arasında farklı konusuyla öne çıkıyor. Listenin 9. filmi, bir nesli etkileyen çizgi film Winnie the Pooh'tan ilham alan Christopher Robin oldu. Ewan McGregor başrollü film açılışını 15.733 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin son sırasında da bir yerli yapım yer aldı. Sevilen yüzleri bünyesinde toplayan yerli komedi filmi Eski Köye Yeni Adet, 3. hafta sonunda 13.988 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top