Hesabım
    Jason Statham da James Bond Yarışına Katıldı!

    Jason Statham ünlü James Bond serisinin sıradaki beyaz perde temsilcisi olmak istediğini duyurdu.

    Jason Statham röportajında James Bond rolüne talip olduğunu açıkladı. Aksiyon filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen İngiliz oyuncu, sert adam rollerinin altından hakkıyla kalkabildiği için pek çok Bond hayranı tarafından James Bond rolüne uygun görülüyordu.

    3 yıl önce, James Bond'un beyaz perdedeki son temsilcisi Daniel Craig'in rolde ayrılacağı iddialarının su yüzüne çıkmaya başladığı dönemlerde Statham role aday olduğunu söylemişti. Verdiği röportajda rolü üstlenmekten büyük mutluluk duyacağını açıklamıştı. Yakın zamanda verdiği röportajda ise James Bond rolüne dair bir soruyla karşılaşacak oyuncu, "Kimse rol için bana haber göndermedi" dedi. Statham'ı James Bond rolünde görmek isteyen hayranlarını üzen habere rağmen Statham rolü hala istiyor olduğunun altını çizdi.

    Daniel Craig'in ardından Bond rolünü kimin üstleneceği hala belirsizliğini korurken, Hollywood'un aranan yüzlerinden biri olan İngiliz oyuncu Idris Elba'dan Hobbit serisinde elf kızı Tauriel'in gönlünü çalan Kili rolündeki Aidan Turner'a, Oscar adayı yakışıklı oyuncu Tom Hardy'den Marvel evreninin sinsi tanrısı Tom Hiddleston'a varana dek geniş bir yelpazede oyuncunun adı ikonik rol ile anılmıştı. Hatta 90'ların ortasında ikonik İngiliz ajanını canlandırmaya başlayan ve 2000'li yılların ortasına kadar 007 rolünü başarıyla taşıyan İrlandalı oyuncu Pierce Brosnan, kendi favori adayının Hollywood'un aranan isimleri arasındaki İngiliz oyuncu Tom Hardy olduğunu açıklamıştı. Yakın zamanda DC Comics'in Superman'inin beyaz perde yüzü olan Henry Cavill da rolle ilgilendiğini açıklamıştı. Ancak Craig son bir film için daha James Bond olarak boy göstermeyi kabul ederek bu belirsizliğe son vermişti.

    25. James Bond filmi 8 Kasım 2019 tarihinde Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top