Hesabım
    Gal Gadot'tan Cinsiyet Kalıplarını Yıkan Çocuğa Destek!

    Gal Gadot, Wonder Woman'lı sırt çantası olan küçük erkek çocuğuna destek vererek cinsiyet kalıplarını yıkmanın önemini hatırlattı.

    Gal Gadot gerçek hayatta da bir süper kahraman olduğunu kanıtladı. Ünlü çizgi roman serisi Wonder Woman'ın beyaz perdedeki yüzü olan İsrailli güzel oyuncu, bu kez de cinsiyet kalıplarını yıkan küçük bir erkek çocuğunun arkasında durarak ona destek verdi.

    Geçtiğimiz aylarda süper kahraman kostümünü giyip çocuk hastanesine yaptığı ziyaret ile küçük çocukların yüzlerini güldüren yıldız, bu kez de endişeli bir anne ile cesur bir küçük çocuğun hikayesine ortak oldu.

    Tüm süreç Romper'da yayınlanan bir yazı ile başladı. Endişeli anne Katie Alicea, oğluyla ilgili yazısında ebeveynlik ve zorbalığa karşı önemli satır aralıkları içeren bir yazı kaleme aldı. "Oğlum Cinsiyet Kalıplarını Kırıyor Ama Okuldaki İlk Günü İçin Endişeliyim" başlıklı yazısında oğlunun okul için Wonder Woman desenli bir çanta seçmiş olduğunu anlatan Alicea, bu fikri sevmiş olsa da, alay edilmesi ihtimaline karşı endişeli olduğunu açıkladı. "Kabul ediyorum ki tatlı Isaac'ım için biraz korkuyorum. Çünkü dünyanın toplum tarafından çizilmiş kalıplarına uymayan veya herkesi takip etmek yerine kendi yolunu izleyenlere nasıl davranabileceği konusunda endişeliyim" diyen anne çocuklarının, stereotiplere veya cinsiyet rollerine bakılmaksızın onları ilgilendiren şeyleri takip edebilmeleri gerektiğini düşünerek çantayı aldığını belirtiyor.

    Bu yazıyı gören Gal Gadot da küçük Isaac'e sosyal medya üzerinden destek verdi. "Katie Alicea'nın yazdığı, cinsiyet kalıplarını kırma hakkındaki bu yazıyı şimdi okudum. Bu çok önemli bir konu ve yürekten inandığım bir şey. Umarım Issac tacı ve Wonder Woman sırt çantasını gururla okulda takar." diyen güzel yıldız, "WonderBoy" etiketi de ekledi.

    Gal Gadot ünlü süper kahraman rolüne 1 Kasım 2019'da ülkemizde vizyona girecek olan Wonder Woman 2 ile geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top