Hesabım
    Shia LaBeouf'lu "Tax Collector"dan İlk Kare!

    Shia LaBeouf başrollü suç filmi "Tax Collector"dan ilk kare yayınlandı.

    Shia LaBeouf'lu suç filmi Tax Collector'dan ilk görüntü geldi. Uzun soluklu Transformers serisi ve American Honey filmlerinde öne çıkan, deneysel sanat projeleriyle de adından sıkça söz ettiren BAFTA ödüllü oyuncu Shia LaBeouf'un canlandıracağı karakter henüz açıklanmasa da, gelen kareden bir hayli ilginç biri olacağını sezebiliyoruz.

    Shia LaBeouf'un da boy gösterdiği 2. Dünya Savaşı filmi Fury'de yönetmen koltuğunu üstlenen David Ayer, bu projede LaBeouf ile yeniden bir araya geliyor. Ayer'in şiddet dozu yüksek filmleriyle aynı tonda olacağı iddia edilen yapımın yönetmenliğini ve senaryosunu Ayer üstlenecek. Suç-gerilim türü olarak açıklanan "Tax Collector"da dram dizisi For The People'dan tanıdığımız Bobby Soto, Once Upon a Time'dan Lana ParillaGeorge Lopez ve komedyen Brendan Schaub da kamera karşısına geçiyor. 

    "Tax Collector"ın yapımını David Ayer ve Chris Long'un yapım şirketi Cedar Park Entertainment ve Cross Creek Pictures birlikte üstlenecek. Cross Creek Pictures'ın yapımını üstlendiği filmler arasında Savaş VadisiKara DüzenRoman J. Israel, Esq. ve "Siyah Kuğu" gibi yapımlar yer alıyor.

    Çekimleri geçtiğimiz ay başlayan filmin vizyon tarihine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top