Hesabım
    Michael Bay'in "Six Underground"ına İlk Bakış Geldi

    Michael Bay'in "Six Underground" filminden ilk görüntü geldi.

    Michael Bay'in Six Underground'ından ilk görüntü burada! 2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in kamera arkasına geçeceği aksiyon filminden gelen ilk görüntü bir hayli ürkütücü. Bay, gördüğümüz bu tasarımın setteki sandalyelerin arkasına yerleştirileceğini belirtti.

    6 Underground Chairback

    Aksiyon filmi, filmin senaristleri ve yönetici yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından ortaya koyulan özgün bir fikre dayanıyor. İkili, Deadpool serisinde yaptıkları sayısız çalışmalarıyla tanınıyor. Yüksek konsept aksiyon filmleri için tanınan Bay de ticari başarı kazanan filmleri ile tanınan film yapımcılarından biri. Skydance Media ve Netflix'in ilk ortak çalışması olan filmin başrolünü ise gişe rekorları kıran Deadpool serisi ile yıldızı iyice parlayan sempatik yıldız Ryan Reynolds üstleniyor. Film aynı zamanda Bay ve Reynolds'ın da ilk Netflix yapımları olarak öne çıkıyor.

    Filmin kadrosunda Reynolds'a yakışıklı oyuncu Dave Franco, Ben HardyManuel Garcia-RulfoAdria Arjona ve Corey Hawkins eşlik ediyor. Filmin konusu ise şu sıralar sır gibi saklı tutuluyor.

    Filmin çekimlerinin bu yaz mevsimi içinde başlaması bekleniyor. Merakla beklenen "Six Underground" 2019 yılında Netflix'te seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top