Hesabım
    Jason Statham'lı "Meg: Derinlerdeki Dehşet" Box Office Zirvesine Yerleşti

    Jason Statham'lı "Meg: Derinlerdeki Dehşet" yerli box office listesinin galibi oldu.

    Türkiye gişe verilerine göre 10-12 Ağustos hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Zirvenin geçen haftaki sahibi "Mission: Impossible - Yansımalar" bu hafta liderliğini kaybederken, geçtiğimiz hafta sonunda listede 2 yeni film yer buldu.

    Bu haftanın gişe lideri  vizyondaki ilk haftasını kutlayan sualtı aksiyonu Meg: Derinlerdeki Dehşet oldu. Tarih öncesinden kalma dev bir köpek balığını uçsuz bucaksız okyanuslara salan aksiyon filmi açılışını 90.644 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 2. filmi de aksiyon türünden geldi. Devam halkası Mission: Impossible - Yansımalar zirveyi bu hafta itibariyle kaybederek 2. sıraya geriledi. Hollywood'un aslarından Tom Cruise'u bir kez daha ikonik ajan Ethan Hunt rolüne döndüren devam halkası 3. hafta sonu kapanışını 45.554 seyirci ile gerçekleştirdi. Serinin klasikleşen karakterleri ile yeni yüzlerini harmanlayan devam filmi 3 haftada toplam 6.768.831 TL kazanmış oldu. Listenin 3. sıradaki filmi de aksiyonlarından biri oldu. Yeni nesile geliştirilmiş bir Açlık Oyunları konsepti sunan gençlik bilim kurgu filmi Karanlık Zihinler 2. hafta sonu kapanışını 25.407 seyirci ile yaptı.

    Listede ilk 3 geride kalırken, listenin seyri de minik seyircilere doğru evriliyor. Listenin 4. sırasında vizyonun animasyon filmlerinden biri yer buldu. Renkli animasyon türü macera Genç Titanlar Filmi 2. haftasında 20.476 seyirci tarafından izlendi. Listenin tam ortasında da bir animasyon yer alıyor. Sevilen fantastik animasyon serisinin yeni devam halkası Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili bu hafta 5. sırada yer aldı. Drak ve sevimli canavar tayfasını tam kadro geri getiren animasyon macera 5. hafta sonu kapanışını 18.615 seyirci ile yaptı. Listenin 6. sırasını Mayıs'ta vizyona girdiği halde seyircilerin beğenisini ve merakını cezbetmeye devam eden 4N1K 2 aldı. Büşra Yılmaz'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan gençlik serisinin 2. devam halkası 8. haftasında 13.513 seyirci tarafından izlendi.  Listenin 7. sırasında listenin son taze filmi yer buldu. Kadınlardan oluşan Ghostbusters ve “Saturday Night Live”ın 2 Emmy ödüllü yıldızı Kate McKinnon ile “Siyah Kuğu” ile Altın Küre’ye aday gösterilen güzel oyuncu Mila Kunis'in başrollerini üstlendiği  kadın komedisi Beni Satan Casus ilk hafta sonunda 13.112 seyirciye ulaşmayı başardı.

    Listenin 8. filmi ise vizyonun gerilimleri arasından çıktı. Distopik bir Amerikan geleneğinin köklerine inen İlk Arınma Gecesi 4. hafta sonunda 11.978 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 9. filmi, bir nesli etkileyen çizgi film Winnie the Pooh'tan ilham alan Christopher Robin oldu. Ewan McGregor başrollü film 2. hafta sonu kapanışını 10.260 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin son sırasındaki film ise 80'li yılların aksiyon filmlerinin rüzgarını taşıyor. Hollywood'un son dönem gözdelerinden Dwayne Johnson başrollü aksiyon filmi Gökdelen 5. hafta sonunda 9.160 seyirci tarafından izlendi. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top