Hesabım
    "Hold the Dark" Filminden Yeni Kare Geldi!

    "Hold the Dark"tan gelen ikinci kare burada...

    Gerilim filmi Hold the Dark'tan yeni bir kare yayınlandı. Filmin kadrosunda yakışıklı İsveç oyuncu Alexander Skarsgård, Altın Küre ödüllü Jeffrey Wright, Altın Küre adayı güzel oyuncu Riley KeoughJames Badge Dale ve çocuk oyuncu Beckham Crawford yer alıyor. Gelen karede deneyimli kurt avcısı Russell Core'u canlandıran Jeffrey Wright'ı görüyoruz.

    Netflix

    Günün birinde sakin bir  köyden bir çocuk kaçırılır. Çocuğu köyünden götüren ise bir kurt sürüsüdür. Vahşi hayvanlar olan kurtların çocuğu almasının ardından çocuğu kurtarmak için birini bulmak gereklidir. Köy halkı, kurt sürüsünü izlemesi ve yok edip çocuğu geri getirmesi için işinin ehli, usta bir avcı çağırır. Ancak avcı için kolay bir iş olarak görülen bu takip misyonu, onun için çok farklı bir deneyim olacaktır. Avcı kurtların peşinden yol aldıkça, doğanın acımasızlığı ve bir adam olarak kendi başarısızlıklarıyla yüzleşeceği, onu giderek karanlık ve şok edici bir yola sürükleyen bir maceraya atılır. Arkasında çocuğun yastan deliye dönmüş babası, önünde acımasız coğrafik şartlar bulunan avcı misyonunda ilerledikçe "avlanan"ın kim olduğu giderek belirsizleşmeye başlamıştır...

    Uzak Alaska vahşi doğasında geçen, kader, aile ve intikamın yoğun bir hikayesi "Hold the Dark", Green Room'un Amerikalı neo-noir yönetmeni Jeremy Saulnier'ın imzasını taşıyor. William Giraldi'nin 2014 basımı aynı isimli romanından filme çekilen yapımın senaryosunda ise Macon Blair imzası var. Film 28 Eylül'de Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top