Hesabım
    Jeff Bridges'li Doğa Belgeseli "Living in the Future’s Past"ten Fragman!

    Doğa Belgeseli "Living in the Future’s Past"in anlatıcılığını Oscar ödüllü Jeff Bridges üstleniyor.

    Belgesel yapımlar ve Hollywood'un altın takımından oyuncular zaman geçtikçe daha haşır neşir olmaya başlıyor. Morgan Freeman'lı "İnancın Hikayesi", Leonardo DiCaprio'lu Tufandan Önce gibi örnekler akıllara gelirken, bu kategoriye bir yeni mahsül daha katılıyor. Oscar ödüllü usta oyuncu Jeff Bridges'ın anlatıcılığını üstlendiği doğa belgeseli Living in the Future’s Past'tan fragman geldi.

    "Living in the Future’s Past", insanlığın gezegenimizin hızla değişen ortamında yarattığı etkiyi konu ediyor. Nasıl bir gelecekte yaşamak istiyoruz? Bu sorunun cevabını dair yeni bir bakış açısı sunan belgeselde Akademi Ödülü sahibi Jeff Bridges, kim olduğumuzu ve nasıl bir yaşama sahip olduğumuzu anlatıyor. Bizlere yeni bir bakış açısı sunan, geçmişimiz ve insanlık hakkında dikkat çeken gerçekleri ortaya çıkaran yapım, insanlık olarak geleceğimizi nasıl etkilediğimizi gözler önüne seriyor.

    Rangeland Productions ve Vision Films ortak yapımı belgesel, siyasetin, sınırların ve kısıtlamaların ötesine geçerek "insanlık için iyi" kavramının altını eşeliyor. Uzun vadeli zorluklarımıza nasıl baktığımızın, enerji akışlarımızla ne yapacağımızın ve hepimizin içinde bulunduğumuz “süper-organizmayı” algılayışımızın eski paradigmasını yıkan belgesel, bilim insanları, düşünürler ve dünyanın pek çok farklı bölgesinden insanları toplayarak göz açıcı bir yapım ortaya koyuyor.

    Susan Kucera'nın yönetmenliğini üstlendiği belgesel 5 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top