Hesabım
    Nicolas Cage’in Yeni Filmi “Grand Isle” Olacak!

    Sevilen oyuncuyu önümüzdeki senelerde "Grand Isle" filminde izleyeceğiz.

    Oscar ödüllü sevilen oyuncu Nicolas Cage’in yeni projesi belli oldu. Başarılı oyuncu cinayet ile suçlanan bir adamı konu alan suç ve gerilim filmi “Grand Isle”ın başrolünü üstlenecek.

    Film hakkında henüz fazla bir şey bilinmiyor ancak prodüksiyona yakın kaynaklara göre Cage filmde Walter adında bir adamı oynayacak. Filmin hikayesinde çaresiz bir baba cinayet ile suçlanır ve masumiyetini kanıtlaması gerekir. Bunu başarmak için adamın yaşadığı çarpık ve karanlık olaylar silsilesini hatırlaması gerekmektedir.

    Filmin yönetmenliğini Olga Kurylenko’lu gerilim “Momentum” ve “Indian Horse” filmleriyle karşımıza çıkan Stephen S. Campanelli ve deneyimsiz bir isim olan Iver William Jallah üstleniyor. Senaryoya ise yönetmenlerden Jallah ve Rich Ronat imza atıyor. Yapımcılığını Jeff Rice Films ve Village Studios’un üstlendiği filmin prodüksiyon tarihi henüz belli değil.

    Kariyerinde birçok unutulmaz filmde oynayan Nicolas Cage oldukça yoğun bir sene geçiriyor. Aktörün bu sene boy gösterdiği filmler, Sundance’te övgüyle karşılanan “Mandy”, gerilim filmi “Looking Glass”, şu an vizyonda seyredebileceğiniz “Genç Titanlar Filmi” ve aksiyon projesi “211”.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top