Hesabım
    Danny Boyle “Bond 25”i Yönetmekten Vazgeçti!

    Merakla beklenen 25. James Bond filmi yeni bir yönetmen aramaya başladı.

    25. James Bond filmi yönetmensiz kaldı! “Trainspotting”, “Gün Işığı”, “Milyoner” ve “127 Saat” gibi unutulmaz filmlerle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Danny Boyle’ın fikir ayrılıkları sebebiyle filmi yönetmekten vazgeçtiği açıklandı.

    Bu gelişmeyle birlikte projeye dair birçok soru işareti oluştu. Boyle’ın uzun yıllardır birlikte çalıştığı deneyimli senarist John Hodge tarafından yazılan senaryonun filmde kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor. Serinin önceki tüm filmlerini kaleme alan Neal Purvis ve Robert Wade ikilisinin senaryosu, projeye Danny Boyle atandığında rafa kaldırılmıştı.

    Prodüksiyonuna yakın zamanda başlanması beklenen filmin vizyon tarihinde bir değişikliğe gidilip gidilmeyeceği de henüz bilinmiyor. Filmin öngörülen vizyon tarihi 8 Kasım 2019’a yetişebilmesi için zaman daralıyor. “Casino Royale”, “Quantum of Solace”, “Skyfall” ve “Spectre”dan sonra 5. kez James Bond olarak izleyeceğimiz Daniel Craig dışında oyuncu kadrosuna dair de bir bilgi yok.

    Son olarak yönetmenliği kimin devralacağına değinelim. Danny Boyle seçilmeden önce film için Denis VilleneuveYann Demange ve David Mackenzie’nin adı geçiyordu. Villenueve şu sıralarda bilim kurgu projesi “Dune” ile meşgul, yakın zamanda Demange, Matthew McConaughey’li “White Boy Rick”i, Mackenzie ise Robert the Bruce destanı olan “Outlaw King”i tamamladı. Ancak bu isimlere yönetmen kısa listesinde tekrar yer verilir mi bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top