Hesabım
    "Can Dostum"un Devam Halkası Geliyor!

    "Can Dostum" filminin devam halkasının çekileceği açıklandı.

    Can Dostum'un devam halkasının çekileceği açıklandı. 2017'de vizyona giren sevimli aile filminin devam halkası için hazırlıkların başladığı, filmin yapım şirketi Amblin Partners tarafından duyuruldu.

    Devam filmi de tıpkı ilk film olan "Can Dostum" gibi W. Bruce Cameron'ın çok satan kitaplarına dayanacak. Okurlarına öğretici ve yürek ısıtan bir hikaye sunan kitaplar, bir köpeğin hikayesini anlatıyor. Devam halkası "A Dog’s Journey" ismiyle seyircilerin beğenisine sunulacak.

    İlk filmin kadrosunda yer alan Dennis Quaid ve Josh Gad'ın yeniden kamera karşısına geçmesi beklenen devam halkasında Marg Helgenberger, Betty GilpinHenry Lau ve Kathryn Prescott da yer alacak.

    Amblin Partners'ın Yönetim Kurulu Başkanı Jeff Small; "Walden Media ve Alibaba Pictures'daki ortaklarımızla birlikte, başarılı 'Can Dostum' filmimizin devam halkası 'A Dog’s Journey'de çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Yönetmen Gail Mancuso ile birlikte, insanlar ve onların kıymetli köpekleri arasındaki özel bağ hakkında başka güzel bir hikaye paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" derken, Walden Media Yönetim Kurulu Başkanı Frank Smith ise; "Walden Media, kalbi ısıtan ve tüm aileleri bir araya getiren filmler üretmekten gurur duyuyor. 'Can Dostum', köpeklerin ailemize ve hayatlarımıza getirdiği koşulsuz sevgiyi başarılı bir şekilde aktardı. Bu kırılmaz bağı bir kez daha Amblin Partners ve Alibaba Pictures ile birlikte hayara geçireceğimiz 'A Dog’s Journey' ile resmedecek olmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

    "A Dog’s Journey" 17 Mayıs 2019'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top