Hesabım
    Festivallerin Gözdesi “The Seagull”dan Yeni Poster!

    Drama filminin başrolünü genç yıldız Saoirse Ronan üstleniyor.

    Bu sene Tribeca, Newport Beach, Montclair ve Sydney gibi önemli film festivallerinde gösterilen drama filmi “The Seagull”ın yeni posteri yayınlandı.

    Merakla beklenen filmin etkileyici oyuncu kadrosunda, üç Oscar adaylığı bulunan genç yıldız Saoirse Ronan, “The Handmaid's Tale” dizisiyle Altın Küre kazanan Elisabeth Moss, dört Oscar adayı usta aktris Annette Bening, “Ant-Man” filminin kötü adamı Corey StollBilly HowleMichael ZegenMare WinninghamBrian DennehyGlenn Fleshler ve Jon Tenney gibi isimler yer alıyor. Rus oyun yazarı Anton Chekhov’un aynı isimli oyunundan uyarlanan filmin yönetmenliğini ise “Dünyanın Sonundaki Ev” ve “Flicka” filmleriyle karşımıza çıkan Michael Mayer üstleniyor.

    Irina Arkadina (Annette Bening) isimli yaşlı bir aktris, kardeşi Pjotr Nikolayevich Sorin (Brian Dennehy) ve oğlu Konstantin’i (Billy Howle) görmek için taşradaki evlerini ara sıra ziyaret eder. Bu ziyaretlerin birinde başarılı bir yazar olan Trigorin’i (Corey Stoll) de yanında götürür. Evin yakınlarında oturan Nina (Saoirse Ronan) isimli özgür ruhlu ve masum bir kız, Boris Trigorin’e aşık olur fakat Trigorin, Nina’yı umursamazca kullanır ve reddeder. Bu sırada, tüm hayatı boyunca aktris annesi tarafından kullanılan ve reddedilen Konstantin de Nina’ya aşık olur.

    “The Seagull”ın İngiltere vizyon tarihi 7 Eylül. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top