Hesabım
    “Sessiz Bir Yer”in Devam Halkası Vizyon Tarihini Aldı!

    "Sessiz Bir Yer"in devam filmi için birkaç yıl beklememiz gerekecek.

    Geçtiğimiz Nisan ayında vizyona giren ve 17 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 332 milyon dolar gişe hasılatı elde eden korku ve gerilim filmi “Sessiz Bir Yer”in devam halkası vizyon tarihini aldı. Dağıtım şirketi Paramount merakla beklenen devam filminin 15 Mayıs 2020 tarihinde gösterime gireceğini açıkladı. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosuna ilk filmde olduğu gibi John Krasinski imza atıyor. Oyuncu kadrosu ve yönetmen ise belli değil.

    Oyuncu kadrosunda “The Office” dizisiyle tanıdığımız dört Emmy adayı John Krasinski, Altın Küre ödüllü Emily BluntNoah Jupe ve Millicent Simmonds’ın yer aldığı “Sessiz Bir Yer”, iki çocuklu bir ailenin hiç konuşmadan, yalnızca işaret diliyle anlaşarak yaşamını sürdürmesini konu alıyor. Sese duyarlı bir varlıktan korunmaya çalışan ailenin planları bekledikleri gibi gitmiyor ve sessizlik içinde bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor.

    Paramount başka filmlerinin vizyon tarihlerinde de değişikliğe gitti. 1986 yapımı Tom Cruise’lu “Top Gun”ın 12 Temmuz 2019’da vizyona girmesi beklenen devam filmi “Top Gun: Maverick26 Haziran 2020 tarihine ertelendi. Jim Carrey’li “Sonic the Hedgehog” ve henüz resmi bir isme sahip olmayan “Terminator 6” ise birer hafta öne çekilerek sırasıyla 8 Kasım 2019 ve 15 Kasım 2019 tarihlerine taşındı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top