Hesabım
    Matthew McConaughey’li "White Boy Rick”ten Poster Var!

    Matthew McConaughey başrollü suç ve dram filminden yeni bir poster yayınlandı.

    White Boy Rick'ten yeni bir poster yayınladı. Merakla beklenen suç dramı filminin posterinde, filmin baş kahramanlarının tehlikelerle dolu hayatlarının ipuçlarını yakalıyoruz. Filmin başrollerini 2013 yapımı dram filmi “Sınırsızlar Kulübü” ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan başarılı aktör Matthew McConaughey ve yeni keşif Richie Merritt üstleniyor.

    FBI’ın tarihindeki en genç muhbirinin hikayesini anlatan filmin oyuncu kadrosunda Oscar adayı Jennifer Jason Leigh, Hollywood'un tanınan yüzlerinden Rory Cochrane, polisiye dizi Ray Donovan'ın Teddy'si Eddie Marsan, 2 Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Bruce Dern, 2 Emmy adayı Brian Tyree HenryThe Diary of a Teenage Girl'ün genç yıldızı Bel Powley, 3 Oscar adaylığı bulunan Piper Laurie, ekranlardan tanıdığımız RJ Cyler ve Jonathan Majors yer alıyor. Filmin senaryosunda Andy Weiss ile LoganNoah Miller ikilisinin imzası bulunuyor.

    “White Boy Rick”, 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu zamanı ve uyuşturucu çatışmalarının başlangıcını ele alan film, 14 yaşındayken FBI’ın en genç muhbiri olan Richard Wershe Jr.'nin gerçek hayat hikayesini anlatıyor. FBI’ın kendisiyle işi bittiği zaman uyuşturucu ticaretine başlayan Richard üzerinde 8 kilo kokainle yakalanır. Eski muhbir ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığında yalnızca 17 yaşındadır. 

    Film dünya prömiyerini bu Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirecek. Yönetmenliğini, 2014 yapımı '71 ile BAFTA’ya aday gösterilen Fransız yönetmen Yann Demange'ın üstlendiği suç dramı filmi ülkemizde 25 Ocak 2019’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top