Hesabım
    Harrison Ford’lu “Call of the Wild”a Colin Woodell Katıldı!

    Jack London’ın ölümsüz eseri "Call of the Wild" tekrar beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Oscar adayı usta oyuncu Harrison Ford’un başrolünü üstlendiği “Call of the Wild” filmi oyuncu kadrosunu genişletiyor. Son olarak “Unfriended: Dark Web” filminde boy gösteren ve önümüzdeki günlerde “The Purge” dizisinde izleyeceğimiz genç aktör Colin Woodell filmin kadrosuna dahil oldu.

    Usta yazar Jack London’ın 1903 yılında yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini şimdiye kadar çektiği tüm filmlerle ‘En İyi Animasyon Filmi’ dalında Oscar’a aday gösterilen Chris Sanders üstleniyor. Yönetmenin filmografisinde “Lilo ve Stiç”, “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” ve “Crood'lar” filmleri bulunuyor. Filmin senaryosuna ise “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın senaristi Michael Green imza atıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca “Legion” dizisinin yıldızı Dan Stevens yer alıyor.

    Gerçek oyuncular ile animasyon karakterlerini bir araya getirecek olan "Call of the Wild”, Kanada’nın Yukon bölgesinde altın arayan John Thornton (Harrison Ford) karakterine odaklanıyor. Filmin çekimlerine bu ay Kaliforniya’da başlanması bekleniyor.

    “Call of the Wild” ülkemizde 27 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top