Hesabım
    "Goodnight Mommy"nin İngiliz Yeniden Çekimi Geliyor!

    Başarılı korku filmi "Goodnight Mommy"nin İngilizce uyarlaması çekilecek.

    Ölümcül Oyun İngilizce olarak yeniden çekilecek. 2014 yapımı Avusturya korku filmi "Ölümcül Oyun"un ezici başarısını takiben filmin İngilizce yeniden çekimi için hazırlıklar başladı. Eleştirmenlerden yüksek notlar alan bağımsız korku filmi Peşimdeki Şeytan'ın yapımcısı David Kaplan, filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Yeniden uyarlama filmin çekimlerinin 2019'un üçüncü çeyreğinde başlaması planlanıyor. 2015 Sundance Film Festivali yıldızı dram filmi "Take Me to the River"ın yönetmeni Matt Sobel'in yönetmen koltuğuna oturacağı yeniden uyarlamanın senaryosunda ise Kyle Warren'ın imzası var. 

    "En sevdiğim filmler, seyirciyi, kahramanın yolculuğuna adım atmaya davet eden filmlerdir" diyen Sobel, "Terk edilme korkusu ya da bize en yakın olanların göründüğü gibi olmadığı konusunda edindiğimiz acı farkındalık olsun, yeniden çekimimiz iç ve dışsal hisleri olan sürükleyici bir kabus yaratmayı hedefliyor." dedi.

    2014 yılında Venedik Film Festivali'ndeki gösteriminin ardından Avusturya'da vizyona giren film, büyüleyici hikayesi, karanlık, karamsar atmosferi ve ürpertici temposuyla eleştirmenlerden tam not aldı. Böylece "Ölümcül Oyun" da, 2004 İsveç romanına dayanan 2008 yapımı Let the Right One In filminin 2010 yılında Kanıma Gir adıyla Amerikan gişelerine uyarlanması gibi, yeniden çekim furyasına dahil oluyor.

    "Ölümcül Oyun", estetik ameliyat olan annelerinin dönüşünü bekleyen ikiz kardeşler Elias ve Lukas'ın ürpertici hikayesini anlatıyor. İkizlerin annesi eve döndüğünde yüzü tamamen sargılı ve daha önce hiç olmadığı gibi davranmaya başlıyor. Lukas başlangıçta evin daha rahat atmosferinden memnun olurken, Elias ise garip bir şeylerin olduğundan şüphelenmeye başlıyor. Bir süre sonra tedirgin edici bir şüphe her ikisinin aklında da yer etmeye başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top