Hesabım
    Çek Savaş Kahramanı Jan Zizka’yı Anlatan “Medieval”a Michael Caine Katıldı!

    Filmin başrolünde ödüllü aktör Ben Foster yer alıyor.

    İki Oscar ödüllü Michael Caine, 15. yüzyıl Çek savaş kahramanı Jan Zizka’yı konu alan biyografi filmi “Medieval”ın kadrosuna dahil oldu. Usta oyuncu filmde, Çek Kralı 4. Wenceslas’ın baş danışmanı olan Lord Boresh’e hayat verecek.

    3:10 Yuma”, “Hell or High Water” ve “Rehine” gibi filmlerle tanınan Ben Foster’ı başrolüne yerleştiren filmin yapımcılığını “Başkanların Hizmetkarı”, “Kök” ve “Savaştan Sonra” filmlerinin yapımcısı Cassian Elwes üstleniyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise Çek yönetmen Petr Jákl oturuyor. Vizyon tarihi belli olmayan filmin gelmiş geçmiş en pahalı Çek filmi olacağı söyleniyor.

    Günümüzde Çek Cumhuriyeti’nin milli kahramanı olarak görülen Jan Zizka, Töton Şövalyeleri’ne karşı mücadele ettiği Grunwald Muharebesi’ndeki ve Bohemya’daki iç savaşlardaki rolüyle tanınıyor. Filmin hikaye detayları henüz bilinmiyor.

    Yakın zamanda “Cüce Dedektif Şerlok”a sesiyle dahil olan Michael Caine’i önümüzdeki aylarda suç ve drama filmi “King of Thieves”te izleyeceğiz. 85 yaşındaki başarılı aktörün gelecek projeleri arasında aile filmi “Four Kids and It” ve Angelina Jolie ve David Oyelowo’lu “Come Away” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top