Hesabım
    Margot Robbie ve Matthias Schoenaerts Nazi Avlamak İçin Buluşuyor!

    “Ruin” filminin başrollerini Margot Robbie ve Matthias Schoenaerts üstlenecek.

    Gerilim filmi “Ruin” başrollerini buldu. Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan, DC filmlerinin Harley Quinn’i Margot Robbie ve bu sene “Kızıl Serçe” filminde izlediğimiz Matthias Schoenaerts filmin başrollerini üstlenecek.

    Çok beğenilen ancak beyaz perdeye ulaşmayan senaryoların yer aldığı “Black List”in 2017 anketinde bir numara gelen “Ruin”e Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo ikilisi imza atıyor. 2. Dünya Savaşı sonrası Almanya’sında geçen hikaye, Nazi soykırımından kurtulan Elsa Brzezina (Margot Robbie) ve isimsiz eski bir SS komutanına (Matthias Schoenaerts) odaklanıyor. İntikamla hırsıyla yanıp tutuşan Elsa ve savaş sırasında işlediği suçları telafi etmeye çalışan komutan olasılık dışı bir ittifak kuruyor ve komutanın eski ölüm mangasının hayatta kalan üyelerini avlamaya başlıyor.

    Çekimlerine önümüzdeki yılın ilkbahar aylarında başlanması beklenen filmin yönetmenliğini Justin Kurzel üstleniyor. “Snowtown” ve “Macbeth” filmleriyle tanınan yönetmen son olarak 2016 yılında fazla beğenilmeyen “Assassin's Creed” ile karşımıza çıkmıştı. Avustralyalı yönetmen şu sıralarda “The True History of the Kelly Gang” filminin çekimleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top