Hesabım
    Henry Cavill Superman'likten İstifa mı Ediyor?

    Henry Cavill'ın Superman rolünden ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

    Henry Cavill'ın Superman rolüne veda ettiği iddia edildi! DC Comics filmlerinde ölüp dirildikten sonra, Superman'in bu kez temelli olarak emekliye ayrıldığı konuşuluyor. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, Cavill Shazam! ffilmindeki olası konuk oyunculuk görüşmelerinin ardından Superman rolünden ayrıldı. Cavill'ın Netflix dizisi The Witcher'a olan bağlılığı, DC Comics filmleri için proje çakışmaları doğurdu. Warner Bros, Man of Steel serisi, Batman v Superman: Adaletin Şafağı ve Adalet Birliği filmlerinde Superman'i canlandıran oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

    Gelen habere göre stüdyo Superman gerektirmeyecek bir Supergirl filmine odaklanıyor. Solo bir Superman filmi için de herhangi bir plan yok. Devamlı söylentiler, Batman'i canlandıran Ben Affleck'in de stüdyo ile sorunları olduğunu ve Matt Reeves'in yaklaşan The Batman filminde boy göstermeyeceğini söylüyor. Cavill’in Superman’i, tıpkı Marvel evreninde Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı Nick Fury gibi bir bağlayıcı element olarak sunuluyordu. Ancak şimdi "Shazam!"daki kısa rolü, Superman'in DC evreninden çıkışına dayanak olabilir.

    Warner Bros.'tan gelen açıklama da durumu açıklamaya yardımcı olmadı. Gelen resmi açıklamada; "Yaklaşan herhangi bir Superman filmi ile ilgili bir karar verilmemiş olmasına rağmen, her zaman Henry Cavill'la saygı ve ortaklık bağımız oldu ve bu değişmedi" dendi. 

    Bu süreçte yakışıklı oyuncu Cavill'dan gelen tek haber ise, sosyal medyada yaptığı bir gönderi oldu. Superman oyuncaklarından birini elinde tuttuğu gönderi duruma dair bir açıklama getirmedi.

    Diğer Adalet Birliği üyeleri Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman) ve Ezra Miller (Flash) gelecekteki projelerde yer alacaklar. Üçünün karakterleri de solo filmleri ile ilerliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top