Hesabım
    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası Başladı!

    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası sinema rüzgarları estiriyor.

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Kos (İstanköy) Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) veCinemarine Sinemaları’nın katkıları ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen 8. Bodrum Türk Filmleri Haftası başladı!

    8.Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın ilk günü ülkemizde sinema işletmecilerini, yapımcı ve yönetmenlerle bir araya getiren ve her yıl SİSAY'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yeni adıyla “CineBodrum” ile başladı. Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi Cinemarine Sinemaları’nda gerçekleşen tanıtımlarda dağıtım ve yapım şirketleri yeni vizyonda gösterime sokacakları filmleri salon sahiplerine gösterdiler.

    Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği "Yol Arkadaşım 2" filminin tanıtımı başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile birlikte gerçekleşti. Akşam ise senaryosunu ve yapımcılığını sinema yazarı Coşkun Çokyiğit’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Gürtop’un oturduğu “İçimdeki Hazine” filminin özel gösterimi gerçekleşti. Trafo Bodrum’da gerçekleşen gösterine filmin yapımcı ve senaristi Coşkun Çokyiğit, filmin oyuncularından Cemre Melis ÇınarFatih Ayhan ve Demir Karahan katıldı.

    Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’yla buluşturan, Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan “Bodrum Türk Filmleri Haftası” 16-22 Eylül tarihleri arasında sinema rüzgarları estirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top