Hesabım
    YouTube'tan LGBTQ Belgeseli Geliyor!

    YouTube, LGBTQ belgeseli "State of Pride"ın yapımını üstleniyor.

    Youtube şu sıralar bir LGBTQ belgeseli üretimi aşamasında! The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, "State of Pride" ismini taşıyacak olan belgesel yapım Rob Epstein ve Jeffrey Friedman ikilisinin yönetmenliğinde çekilecek. Belgesel projesinin planlanan yayın tarihi ise 2019.

    Ünlü yayın platformu Youtube'un ortak kurucularından Nate Hougtelling, "Yeni nesil kitleye hitap eden hikayeler anlatmak için kurulduk. Bu yeni belgeselimiz ile iki olağanüstü başarılı film yapımcısıyla çalışma fırsatımız oldu. Bu benzersiz türdeki kutlamayı YouTube nesline uygun bir şekilde yakalamak istedik." dedi.

    "State of Pride", izleyiciye tarihi Stonewall ayaklanmalarından 50 yıl sonra, eşcinsel kimlik haklarının önemine dair derinlemesine bir bakış sunuyor. Belgesel, Amerika'daki büyük şehirler ve kırsal kasabalar arasında seyahat edecek olan aktivist Raymond Braun'un yaptığı röportajlar üzerinden ilerleyecek. Braun bu süreçte eşcinsel hareketini deneyimlerken, tarihi ayaklanmaların kişisel hayatlarında önemli bir an haline geldiği insanlarla da konuşacak. 

    Kitlelerin dinlemesi gereken LGBTQ+ kişilerin ve müttefiklerinin sesini yükseltmeye hazırlanan belgesel hakkında Youtube yetkilisi Susanne Daniels, "Bu önemli ve etkileyici belgeseli dünyanın dört bir yanındaki insanlara sunmaktan onur duyuyoruz. Filmde eşcinsel hareketi ve son 50 yılda nasıl değiştiği konusunda ilham verici kişilerle güçlü sohbetler yer alıyor." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top